Perd l'herència de 210 milions d'euros que li va deixar el seu pare

El seu avi ha aconseguit arrabassar-li la fortuna al·ludint que el seu naixement es va produir fora del matrimoni

Damian, el fill d'Elizabeth Hurley i el mort Steve Bing, ha trencat el seu silenci després que el seu avi, el pare del productor haja aconseguit desheretar-li de la fortuna que el seu pare li havia deixat en herència, la inestimable xifra de 210 milions d'euros.

El jove, de 19 anys, ha rebut el consol de la seua família, i sobretot de la seua mare, Elizabeth Hurley, que se sent "horroritzada" davant l'última mala jugada de l'avi del seu fill, Peter Bing, que hauria aconseguit desheretar-li al·ludint que el seu naixement es va produir fora del matrimoni.

"Quan Stephen es va llevar la vida, va morir pensant que els seus fills anaven a ser atesos. El que Stephen volia ara s'ha revertit cruelment. Sé que Stephen s'hauria sentit devastat", assenyalava Hurley a través d'un comunicat enviat a Daily Mail.

"Stephen va lluitar molt dur en el seu últim any perquè els seus fills foren reconeguts i repetidament em va dir l'increïblement important que era això per a ell", puntualitzava l'actriu sobre la seua exparella, amb qui va mantindre un fugaç festeig que va durar menys d'un any i va finalitzar poc abans de conéixer que estava embarassada.


Recentment Damian, que sempre ha intentat passar el més desapercebut possible, ha compartit una foto d'ell al costat de la seua mare, la seua àvia i els seus cosins en Instagram, l'endemà passat que es fera pública la notícia.


"Agraït per la meua bella família, hui i tots els dies", esmentava al peu de foto. Rostres coneguts com a Naomi Campell i Irina Shayk van comentar la publicació mostrant el seu suport al fill de l'actriu.


A més, la publicació també es va inundar amb missatges de suport per part dels fans: "Absolutament, tens una família increïble", deia un dels seus fans, mentre uns altres s'adonaven de l'atractiu, heretat de la seua família materna. "Ací hi ha gens realment bons!!" o "tanta bellesa en una imatge, no es pot suportar", mentre un altre es preguntava: "És esta possiblement la família més atractiva de tots els temps?".


Steve Bing va aconseguir que els seus fills estigueren en el testament

 


Damian va nàixer fruit de la relació de la seua mare amb Steve, amb qui va estar 18 mesos. Encara que este sempre va mantindre un tracte distant amb el xiquet, fa un parell d'anys, quan el jove va complir els 18, va començar un acostament que es va veure truncat amb la seua defunció.


Tal com recull 'Daily Mail', Peter Bing, el pare de Steve, va lluitar per evitar que els fills que havia tingut fora del matrimoni, Damian i Kira Bonder, filla de l'ex-tenista Lisa Bonder, no estigueren inclosos en el seu testament. No obstant això, Steve va aconseguir derrotar al seu pare i incloure als dos com a hereus.


Però sembla que Peter ha acabat eixint-se amb la seua. Peter Bing tornaria a portar el cas als tribunals i venceria, al·ludint que tots dos descendents van arribar al món en relacions extramatrimonials. Esta notícia ha deixat "devastada i horroritzada" a Elizabeth Hurley, qui ha comptat amb el suport d'amics, entre ells Hugh Grant, padrí de Damian.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiki, el jove nóvio de Sara Carbonero que pertany a una gran saga" "Mor l'actor Daniel Mickelson als 23 anys"