Pillats junts després de conéixer-se el seu embaràs

Laura Matamoros i Benji Aparicio seran pares de nou, notícia que s'ha conegut poc després que la parella anunciara la seua ruptura

Laura Matamoros i Benji Aparicio havien trencat, però després de conéixer-se l'embaràs de la influencer, la parella ha decidit donar-se una segona oportunitat. Cal recordar, que ja tenien un fill en comú anomenat Matías.


L'embaràs s'ha donat a conéixer, després que Laura ho confirmara en una entrevista en la revista ‘Hola’.
La parella es va deixar veure anit després d'una vetlada d'allò més relaxada.


Amb esta nova etapa en la seua relació, Benji i Laura comencen el tercer capítol de la seua història d'amor deixant arrere les diferències que han aconseguit separar-los en repetides ocasions. Confirmant el seu estat de bona esperança, Laura assegura que l'arribada d'un bebé sempre és una bona notícia per a tots i confirma que tant ella com Benji estan "molt bé" en estos moments.


I és que la relació ha estat plena d'alts i baixos, ja que quan el seu fill Matías tenia huit mesos van decidir separar-se. Tots dos van signar la custòdia compartida i poc després Laura començava una relació amb l'influencer Daniel Illescas. Uns mesos després la parella trencava i la filla de Kiko Matamoros tornava amb Benji, amb el qual semblava que tot marxava bé fins que el cuiner decidia trencar la relació.


Ara, amb el seu segon fill en camí, tornen a donar-se una oportunitat. Sens dubte, la prova de foc definitiva ara que ampliaran la família i donar-li un germanet al xicotet Matías.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban aclareix si finalment entrarà a la política" "La reveladora predicció de Rappel i el Maestro Joao sobre Rocío Carrasco i Rocío Flores"