Salten les alarmes en 'Supervivientes': «Necessite un predictor»

Hugo Serra ha conegut la notícia per boca de la seua nóvia
En els pròxims dies es coneixeran els resultats | Telecinco

No hi ha setmana que els concursants de 'Supervivientes' no sorprenguen amb una notícia que faça saltar tots els fonaments del concurs. En esta ocasió, una de les concursants ha confessat que té dubtes i que li agradaria poder fer-se un predictor per a poder descartar un possible embaràs i que es podria haver gestat dins del concurs.

Tot s'ha descobert durant un sopar que ha regalat el programa a Hugo Serra i Ivana Icardi per a celebrar els dos mesos del seu amor. En este sopar, els dos concursants recordaven algunes de les escenes més calentes que han protagonitzat dins del programa i enmig de la conversa, Ivana li ha confessat a Hugo que estava un poc preocupada.

No ha sigut l'única sorpresa de la nit

Ivana li ha explicat que volia demanar un test a l'organització per a descartar un embaràs i que es podria haver gestat en un d'estos moments d'intimitat que han protagonitzat els supervivents. La jove ha explicat que el període se li està endarrerint i això li està fent preocupar-se de més. D'altra banda, el programa ja està al corrent i facilitarà este test a la jove per a poder eixir de dubtes com més prompte millor.

Nagore Robles ha explicat que estos retards en el període són molt típics dins de 'Supervivientes' i que es deuen als desajustos que els provoca a les concursants el mètode de vida que tenen dins del concurs i que no té res a vore amb les vides que tenen en Espanya.

En l'última gala, també es donava a conéixer que Hugo Serra havia trencat amb Ivana Icardi, després de confessar-li que ja no sentia el mateix per ella i que, per este motiu, el millor seria trencar amb la relació. La veritat és que en els últims dies Hugo ha estat molt absent i això ha refredat molt la relació amb la model.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Guerra en Telecinco: Una coneguda periodista carrega contra Belén Esteban" "Ridícul monumental d'Adara: Es queda completament a soles"