Shakira i Gerard Piqué graven amb els mòbils als càmeres i als reporters que els esperaven a les portes del seu domicili

Els Mossos d'Esquadra han hagut d'apropar-se a l'habitatge per impedir que la premsa puga passar
Imatge de Shakira i Gerard Piqué | València Diari.com

 

La relació entre la parella formada per Shakira i Gerard Piqué i la premsa mai ha acabat de ser del tot bona. Des que la cantant colombiana i el blaugrana van començar la seua relació l'any 2010, concretament al Mundial de Sud-àfrica, sempre han estat envoltats de paparazzis, un fet que mai ha agradat ni a ell ni a ella, convertint-se en una de les parelles més complicades per als fotògrafs. «Mai hi ha hagut un gest amable», han comentat alguns dels paparazzis. 

Entre els rumors de ruptura i la complicada situació que està vivint la cantant, com a conseqüència de l'hemorràgia a les cordes vocals que l'ha fet cancel·lar la seua gira 'El Dorado, la parella s'ha vist superada per la constant presència dels reporters i de les notícies que es publiquen d'ells dia a dia. 

Presència policial

Davant les càmeres que es trobaven, com cada dia, davant del domicili de la parella, esta vegada el jugador del FC Barcelona ha reaccionat d'una manera diferent i , mentre arribava amb el seu cotxe a casa seua, ha gravat amb el seu telèfon mòbil a tots els periodistes i fotògrafs. 

Tanmateix, Shakira ha seguit els mateixos passos que la seua parella i davant la insistència dels reporters en preguntar-li sobre el seu estat de salut i si haurà d'operar-se de les cordes vocals, la cantant també ha gravat el moment amb el seu telèfon mòbil. 

Segons una reportera del diari 'Chance' que es trobava a les portes del domicili familiar de la parella, els Mossos d'Esquadra han hagut de presentar-se davant l'habitatge per impedir que la premsa puga apropar-se. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTO: Tamara Gorro publica la primera imatge amb el seu fill després de donar a llum" "TERRIBLE: Hui és el pitjor dia per David Flores Carrasco"