Sofia Suescun i Kiko Jiménez li declaren la guerra a Belén Esteban

La polèmica parella ha amenaçat a la col·laboradora "sabem moltes coses d'ella i del seu marit"
Sofía Suescun i Kiko Jiménez | Telecinco/Mediaset

Sofia Suescun i Kiko Jiménez han esclatat com mai abans contra algunes de les seues companyes de ‘Sálvame’, decebuts per la seua reacció davant la notícia de la seua suposada separació.

Indignats, llancen les més furibundes bombes dialèctiques contra elles des de les pàgines de la revista 'Lecturas'.

Les seues demolidores declaracions contra Belén Esteban, a la qual, dolguts per la seua actitud, ataquen sense pietat, suposen una declaració de guerra en tota regla. Més enamorats que mai, Kiko i Sofía afirmen que "una mà negra pretén acabar amb la seua relació", i es mostren atemorits davant els atacs que reben.La crida que va posar potes enlaire el seu món

 

Després de desmentir els rumors de ruptura que la Maite Galdeano hauria llançat, la parella formada per Kiko Jiménez i Sofia Suescun han posat més units que mai per a la revista 'Lecturas'.


Suplantació d'identitat?

 

La parella està convençuda que existeix una mà negra que pretén acabar amb la seua relació, i es mostren atemorits davant els atacs que reben: "Sabem que la meua mare no ha sigut, però tampoc posem en dubte la paraula de Jorge Javier. Estem preocupats. Pot ser una suplantació d'identitat. No sabem qui està darrere de tot això", han comptat.Carreguen contra tots… i posen a Belén Esteban en el punt de mira

 

Gema López, Belén Esteban, Laura Fa… Ningú s'escapa! Sofia Suescun i Kiko Jiménez no es mosseguen la llengua i llancen les bombes que remouran els fonaments de ‘Sálvame’.

Però si amb algú s'han mostrat especialment durs, ha sigut amb Belén Esteban i fan saltar la llebre “Sabem moltes coses de Belén Esteban i el seu marit”, revelen en exclusiva a 'Lecturas', sabent que, amb esta entrevista, estan fent una autèntica declaració de guerra…

"Es comenten coses a l'hospital on treballa el seu marit. Quan Belèn ho va deixar amb Miguel, cremarà Troia", adverteix Kiko.


No sols parlen de ‘Sálvame’

 

“Qualsevol dia, Ana María Aldón explotarà, si no ho fa, és perquè Ortega està delicat de salut”, avisa Kiko Jiménez

La parella, a més dels rostres més polèmics de ‘Sálvame'’ exposen a alguns dels personatges claus de l'actualitat: Gloria Camila, Antonio David o Ana María Aldón.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La marea blava perd el control i demana respecte per a Olga Moreno en xarxes" "Terelu Campos molt enfadada amb Carmen Borrego"