214 persones identificades per la celebració de la festa il·legal en el Galileu Galilei

Es contemplen multes entre 601 i 30.000 euros
Hi ha 214 identificats | Europa Press

Un total de 214 persones ja han sigut identificades com a participants en les festes il·legals en el terrat i un parell d'habitacions del col·legi major Galileu Galilei celebrades fa un mes i que van ser l'origen del major brot de coronavirus en el territori valencià amb almenys, 168 contagis.

La investigació que fa la Policia Nacional Adscrita a la Generalitat està «molt avançada» i s'espera alguna identificació més, segons fonts de la Conselleria de Justícia, que han assenyalat que l'òrgan sancionador determinarà el grau d'implicació i el tipus de sanció que, de ser greu, contempla multes entre 601 i 30.000 euros.

Fa una setmana, la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, va donar detalls de la investigació que concloïa que la festa il·legal celebrara el passat 26 de setembre a la terrassa del col·legi va ser una «greu violació» de la normativa anticovid i proposava per a dos directius i dos treballadors del col·legi, a més de per als convocants de la festa i els participants una sanció greu.

A demés, va informar que esta classe de sanció podia implicar el tancament temporal del centre i va explicar que seria l'expedient sancionador, que segons les mateixes font encara no s'iniciat i pot prolongar-se sis mesos, el que determine les quanties i les diferents responsabilitats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: El govern espanyol alça el toc de queda aprovat fa dos dies" "Atenció: Ximo Puig no descarta tancar el territori valencià abans del pont"