Aïllen a 400 interns de la presó de Villena per un positiu per Covid-19 d'un monitor

Des de la presó han matisat que és una mesura preventiva
Estan aïllats 400 presos | Pixabay

La presó de Villena, en la comarca de l'Alt Vinalopó (Alacant), ha aïllat quatre mòduls en els que conviuen uns 400 presos després de saber-se que un monitor d'un dels tallers productius ha donat positiu per Covid-19, segons han confirmat des d'Institucions Penitenciàries (IIPP) a Europa Press, que han matisat que es tracta d'una mesura preventiva.

Ha sigut este dimecres quan este monitor ha comunicat que havia donat positiu en una prova de coronavirus i, després d'això, s'ha decidit aïllar a tots aquells interns que havien estat en contacte amb ell en els seus corresponents mòduls. També s'han tancat els tallers de la presó i s'ha posat el positiu en coneixement de les autoritats sanitàries.

Des de l'IIPP han explicat que esta mesura d'aïllament té la intenció de frenar i previndre l'extensió del Covid-19 entre els reclusos de l'establiment penitenciari alacantí. Els interns aïllats en els seus corresponents mòduls, han explicat les mateixes fonts, fan vida normal sense estar en contacte amb els companys d'altres mòduls ni practicar activitats comunes.

D'esta forma, els presos seguiran confinats de moment. No es tracta d'un brot, han insistit des d'Institucions Penitenciàries, sinó d'un positiu en un monitor que requerix mesures preventives entre els interns.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Consell contractarà 260 rastrejadors més i obrirà més consultes de vesprada" "Atenció Coronavirus: Més de 700 nous infectats en el territori valencià"