La Banda Municipal d'Alacant farà 3 concerts en homenatge a les víctimes del coronavirus

Els concerts se celebraran en la plaça de l'Ajuntament
Concerts homenatge a les víctimes del coronavirus | Pxhere

L'Ajuntament d'Alacant ha presentat la programació de concerts que oferirà la Banda Simfònica Municipal el mes de juliol com a reconeixement a les víctimes de la pandèmia i en homenatge a totes les persones i professionals de tots els àmbits que s'han esforçat durant les setmanes més crítiques de la crisi vírica.

Els concerts s'han fixat per a les vesprades dels dies 9, 12 i 16 de juliol, a les 20.00 hores, en la plaça de l'Ajuntament, amb un especial control dels accessos per a tindre present el distanciament social i per a evitar en la mesura del possible problemes derivats del coronavirus. L'aforament màxim que s'ha pensat és de 200 persones, que disposaran de les seues corresponents cadires.

El regidor de Cultura ha avançat que la batuta dels concerts dels dies 9 i 12 estarà en mans del director titular de la Simfònica Municipal, José Vicente Díaz Alcaina, i el del dia 16 l'encapçalarà Pedro Lara Navarrete, subdirector de la Banda.

En l'espectacle del dijous 9 es vol tindre molt present el dolor de les víctimes de la pandèmia, les seues morts i el buit insofrible que han deixat en familiars i amics. Quant al concert del diumenge 12, este estarà dedicat als cossos i forces de seguretat de l'Estat. El concert previst per al dijous 16 de juliol es dedicarà al personal sanitari.

La plaça de l'Ajuntament amb recinte barrat

Per a les apuntades actuacions de juliol, l'Ajuntament ha condicionat la plaça, amb un escenari de majors dimensions de l'habitual i amb un pati de butaques barrat per a controlar els accessos i les mesures d'higiene.

Des de l'organització expliquen que a partir de les 19.00 hores s'entregaran les entrades als assistents per ordre d'arribada fins a completar aforament. I a les 19.30 hores s'obrirà l'accés al recinte. A demés, des dels servicis municipals de suport a la Banda es posarà a la disposició del públic gel desinfectant en l'accés i es controlarà l'entrada al lloc amb màscara.

A estes actuacions, se sumaran unes altres el mes d'agost, que es dedicaran als servicis socials i en agraïment als visitants de la ciutat. La Banda té també present el seu tradicional concert de l'Alborada, que tindrà lloc el dia 3 d'agost.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una ciutat valenciana entre les més segures per a viatjar a nivell mundial" "Última hora coronavirus: Tercer dia consecutiu sense morts en el territori valencià"