Contracten camions per a retirar 210 tones de residus sanitaris acumulats en hospitals

Sanitat estima que es necessiten 60 camions, de 3.500 quilos de capacitat cada un

Vacuna contra la Covid d'Astrazeneca
Contracten camions per a retirar 210 tones de residus sanitaris acumulats en hospitals | ACN

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha adjudicat per via d'emergència un contracte per a retirar els 210.000 quilos de residus sanitaris del grup III que s'acumulen en diferents centres dels departaments de salut del territori valencià.

La licitació supera els tres milions d'euros i establix un termini d'execució no superior a un mes. Per a retirar eixos residus en els centres hospitalaris, Sanitat estima que es necessiten 60 camions, de 3.500 quilos de capacitat cada un.

Els departaments amb major acumulació de residus són el de l'Hospital General d'Alacant, on es necessiten 12 camions; el DS Marina Baixa, amb 8 camions; el DS de Gandia, amb 7 camions; el DS Sant Joan, amb 6, i els departaments de Sagunt i Doctor Peset de València, amb 5.

Eixos enviaments inclouen la recollida de la totalitat de contenidors que actualment estan en els magatzems dels centres, així com una estimació de les necessitats mínimes de recollida de residus que ha de fer-se en cada hospital. Així, calcula que cada setmana es necessitaran recollir 54.250 quilos per a evitar una nova acumulació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari