Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes hores

Madrid és la comunitat autònoma més afectada
Madrid notifica 3.665 diagnòstics per la malaltia | Salut

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este dimarts, 12 de gener, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 14.060 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 2.137.220.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 723 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 52.683, més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, ha notificat 3.665 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Catalunya, amb 3.441 positius i Castella i Lleó amb 1.655.

Respecte a les morts, 189 corresponen al territori valencià, seguit d'Andalusia, que acumula 76 defuncions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"València suspén el pagament d'algunes taxes per a ajudar a l'hostaleria" "Última hora: Els 46 brots valencians"