Dissolen una festa d'aniversari amb 20 persones en un xalet en Xàbia

La policia local ha posat unes 40 multes este cap de setmana passat
Hi havien un total de 20 persones en la festa | Pixabay

En este segon cap de setmana de mobilitat lliure per tot el territori valencià, les policies locals de Dénia i Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), han posat unes 40 multes perquè alguns dels veïns i residents no han seguit les mesures sanitàries i han optat per la irresponsabilitat. 

Per este motiu, segons explica 'Información', els agents de la Policia Local de Xàbia van haver de dissoldre una festa d'aniversari que se celebrava en un xalet i en la que participaven 20 persones. Els agents també van sancionar a alguns jóvens, gran part d'ells menors, que participaven en sis botellons. A demés, van denunciar a tres persones per donar positiu en la prova d'alcoholèmia.

Les policies locals d'estos municipis han posat en total este cap de setmana unes 40 denúncies per incomplir la normativa sanitària contra el coronavirus. I encara que no són excessives, denoten que es comença a baixar la guàrdia pel que fa a la pandèmia, que és el pitjor que es pot fer. Els passejos marítims i les platges s'han observat plens de gent intentant disfrutar del bon temps.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Capturen un tauró de més de 90 quilos en la costa de Castelló" "Uns trigèmins tornen a casa després d'un mes en l'UCI pediàtrica d'un hospital valencià"