La Policia de la Generalitat tanca 3 locals i sanciona a 11 per incomplir normatives sanitàries

En un local d'oci de la ciutat de València hi havia 80 persones
S'han tancat 3 locals | Pixabay

La Policia de la Generalitat Valenciana ha tancat i desallotjat tres locals d'oci nocturn i ha sancionat a 11 per incomplir les normatives sanitàries per la pandèmia o la Llei d'Espectacles.

Este és el balanç de les actuacions dels grups d'Establiments i d'Espectacles de la Unitat de la Policia Nacional Adscrita en el territori valencià, que han fet este cap de setmana 78 inspeccions tant en bars, restaurants com a comerços valencians. En este sentit, tres locals s'han desallotjat i tancat: dos bars en Alacant i un altre local d'oci en la ciutat de València amb 80 persones.

Dels 78 locals inspeccionats, la Unitat Adscrita ha elevat 11 propostes de sanció a locals a on s'infringia la normativa Covid i la de la Llei d'Espectacles. A demés, s'ha controlat l'aforament dels centres comercials de les tres províncies.

Durant el cap de setmana, la Policia de la Generalitat ha identificat a 659 persones i 269 vehicles i ha fet 141 advertiments per l'ús inadequat de la mascareta o no complir les distàncies de seguretat, a demés de 14 actes per incompliment de l'ús de la mascareta, saltar-se el toc de queda o per tinença de drogues. Els agents han col·laborat també amb altres forces de seguretat i policies locals en el control d'aforament de comerços i locals en les poblacions confinades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriben 31.000 dosis de vacunes contra el Covid-19 al territori valencià" "Administrades el 85% de les vacunes que s'han rebut en el territori valencià"