La Policia Local d'Alacant dissol 2 festes en cases i ha posat 6 actes per saltar-se el toc de queda

També s'ha alçat una acta a un local per incompliment de l'horari de tancament
S'han celebrat 2 festes durant esta nit | Unsplash | Michael Discenza

La Policia Local d'Alacant ha imposat sis actes de sancions per desobediència del toc de queda, i s'ha denunciat i dissolt dos festes en cases, i alçat una acta a un local per incompliment de l'horari de tancament.

L'operatiu per a fer complir el toc de queda amb la restricció de la mobilitat des de les 22.00 hores de la nit, amb les excepcions justificades com desplaçar-se per motius laborals, es va saldar amb sis denúncies per incomplir-lo i estar en la via pública, en els diferents controls itinerants i fixos de trànsits desplegats a la ciutat.

A demés, les festes són un dels principals focus de contagi, per això des de la Policia Local per a protegir als ciutadans desplega un ampli control i vigilància a la ciutat evitant botellons, celebracions i festes il·legals. Concretament durant esta nit la Policia Local ha hagut d'acudir per a atendre i dissoldre dos festes en cases, en els carrers del Mestre Caballero i del Pintor Lorenzo Casanova, que van ser sancionades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig creu que hi ha un marge abans d'un confinament domiciliari" "Els experts tenen clara la dràstica mesura que ens imposaran prompte"