Sanitat i Igualtat investiguen la propagaci贸 del brot de la resid猫ncia del Puig

Volen saber les causes del creixement del brot
Confinen una resid猫ncia de majors en El Puig de Santa Maria | Pixabay

Actualitzaci贸 13/10/2020 a les 16.05 hores. Les conselleries de Sanitat i d'Igualtat i Pol铆tiques Inclusives investiguen les causes de la propagaci贸 del brot coronavirus en una resid猫ncia privada d'ancians del Puig de Santa Maria, en l'Horta Nord (Val猫ncia), i si el protocol d'a茂llaments va deixar d'aplicar-se o no va funcionar.

La investigaci贸 es va iniciar despr茅s de detectar-se un brot de Covid-19 en el que hi ha afectats 138 persones, 107 residents i 31 treballadors, i que ha portat al fet que la resid猫ncia estiga intervinguda per Sanitat.

Confirmats 138 casos en el brot de coronavirus de la resid猫ncia del Puig

Actualitzaci贸 08/10/2020 a les 12.40 hores. Una resid猫ncia privada d'ancians del Puig de Santa Maria, en la comarca de l'Horta Nord (Val猫ncia), ha sigut intervinguda per la Conselleria de Sanitat despr茅s de detectar-se un brot de Covid-19 en el que hi ha afectats 107 residents31 treballadors, el que podria portar a l'obertura d'un expedient informatiu.

D'eixa manera ho han assenyalat a EFE fonts de la Conselleria d'Igualtat i Pol铆tiques Inclusives, que han indicat que estan a l'espera que la comissi贸 intercentres (en la que estan representades les conselleries de Sanitat i d'Igualtat) els remeten la informaci贸 sobre les circumst脿ncies del brot en la resid猫ncia per a vore si es procedix a l'obertura d'expedient informatiu.

Sanitat interv茅 una resid猫ncia del Puig per un brot de coronavirus

La Conselleria de Sanitat ha intervingut una resid猫ncia privada en el Puig de Santa Maria, en la comarca de l'Horta Nord (Val猫ncia), despr茅s de detectar-se un brot per coronavirus molt gran entre usuaris i treballadors del centre. Este mat铆, l'Ajuntament de la localitat ha anunciat l'incident.

Segons ha publicat el diari 'Levante-EMV', el divendres passat, 2 d'octubre, la resid猫ncia d'esta comarca ja comptava amb tres infectats per Covid-19 entre usuaris i empleats. Este dilluns, Salut P煤blica es va despla莽ar a la resid猫ncia per inspeccionar el lloc i con猫ixer de primera m脿 l'estat real que tenia el centre en eixe moment.

Un dia despr茅s, Sanitat ha hagut d'intervenir en el centre de majors i ha enviat personal m猫dic de l'hospital de Sagunt, per a prestar servici als ancians, ja que han a茂llat a la majoria dels treballadors en les seues cases.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Graven a un conductor d'un cami贸 fent derrapades en una rotonda en Manises" "El Consell est脿 analitzant l'evoluci贸 del coronavius per a les reunions de Nadal"