Tanca el Parc d'Educació Vial Santo Espíritu de Gilet en confirmar-se un cas de Covid-19 en l'escola d'estiu

Els xiquets i els monitors s'estan sotmetent a les proves i els resultats que es coneixen han donat negatiu
Els xiquets i els monitors s'estan sotmetent a les proves | Parc d'Educació Vial Santo Espíritu

L'escola d'estiu del Parc d'Educació Vial Santo Espíriu de Gilet, en el Camp de Morvedre (València), ha hagut d'acabar una setmana abans enguany a causa del positiu en coronavirus d'uns dels seus alumnes. El parc tancà les seues instal·lacions el passat divendres només conéixer el cas.

Bosco Baeza, coordinador del centre, ha assegurat a 'València Diari' que el menut anà a l'escola per última volta el passat 31 de juliol, pel que durant la setmana passada no va acudir, i que tots els xiquets i monitors que han coincidit amb el menut estan sotmetent-se a les proves PCR.

Ara com ara, només es coneixen 17 resultats de les proves, entre ells els de dos monitors i tots negatius, pel que «la situació està prou controlada» a l'espera de conéixer tots els resultats.

Este mateix matí de dilluns, la direcció del centre s'ha reunit amb l'alcalde de la localitat, Salva Costa, per a informar de la situació i fer «una posada en comú». En este sentit, Baeza ha assegurat que des de l'Ajuntament els han oferit l'ajuda que els siga necessària.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Hospitalitzat un bebé per Covid-19 enmig dels brots en Espanya" "Els experts preveuen quan tornarem a la normalitat: Va per a llarg"