València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Les xarxes esclaten contra Sergio García per les seues paraules a un xiquet

Al The Players Championship, considerat el cinqué trofeu més important, Sergio va signar una de les seues pitjors actuacions

Després de guanyar el Masters d'Augusta la passada temporada no està sent la  millor temporada per al natural de Borriol, Sergio García. El castellonenc va deixar en la jornada del diumenge una de les imatges més polèmiques de tota la carrera.

Al The Players Championship, considerat el cinqué trofeu més important, Sergio va signar una de les seues pitjors actuacions amb 76 colps, com el de l'eixida del clot 12.

El <drive> de Sergio va ser enviat al <tee> i un xiquet  va voler donar-li suport a Sergio amb unes paraules d'ànim <Bona bola, Sergio> . La bola, després de passejar-se pels voltants del clot, se'n va anar a l'aigua. García es va girar cap al públic i va perdre els nervis amb el jove aficionat: "Et vols callar d'una puta vegada ja? Va a l'aigua, fotre! Et vols callar d'una vegada ja?".

 

  

 

 

 

Alejandro Bonilla, un seguidor del castellonenc, ha contat la seua història al seu perfil personal de twitter, mostrant el seu malestar per les paraules del golfista. 

 

 

Sergio García matissa les seues paraules 

El golfista de Borriol ha volgut manifestar que les paraules no anaven cap a un xiquet sinó cap a un seguidor que l'estava molestant durant tota la partida.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!