Obert el termini de sol·licitud de la subvenció per al suport als artistes fallers i carrossers

Es podrà demanar fins al pròxim 11 d'agost
Estarà obert fins a l'11 d'agost | Cedida

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, obri el termini de sol·licitud de la subvenció municipal per al suport a artistes fallers i carrossers 2020 des del dia 23 de juliol. La convocatòria, que ha sigut publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP), es podrà sol·licitar fins al pròxim 11 d'agost.

Esta subvenció, que va dirigida a aquells artistes fallers i carrossers que fan la seua activitat a la ciutat de València, té com a objectiu preservar i fomentar la continuïtat dels oficis tradicionals en la base de les festes de la ciutat de València.

«Amb esta subvenció volem donar suport al sector empresarial format pel conjunt d'artistes fallers, al sector format per carrossers, subvencionant part de les despeses corrents de les seues activitats», ha destacat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, durant la seua visita a la ciutat de l'Artista Faller.

Minimitzar l'impacte de la crisi

Tal com ha recordat la regidora, «es destinaran 200.000 euros a esta subvenció», amb els que «se subvencionarà el 100% del total de les despeses subvencionables, podent rebre cada artista faller o carrosser, com a màxim 8.000 euros».

«Després de la cancel·lació de les Falles 2020 i els altres actes festius, des de l'Ajuntament de València considerem necessari posar en marxa esta línia d'ajudes per a minimitzar l'impacte de la crisi econòmica en el col·lectiu d'artistes fallers i carrossers, amb la intenció que puguen mantindre la seua activitat econòmica», ha conclòs Bernabé.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Plaça de l'Ajuntament de València tindrà dos falles infantils en 2021" "Ja se sap quins artistes fallers s'encarregaran de la Falla Municipal 2021"