Calma per a fer balanç de les pluges

Durant la nit i matinada encara hem tingut ruixats al nord però hui comencem el dia amb sol i ambient més fresc que els últims dies i l'acabarem també amb sol i amb temperatures més altes

La vesprada d'ahir ens va mantindre entretinguts i alerta davant la possibilitat que les tempestes que es formaven per l'interior anaren acompanyades de pedra. I així va ser. Agraint que només fora a rogles i que es desplaçaren ràpides les tempestes viatjarem amb celeritat des de l'interior cap a la costa. La zona més afectada per la pedra va ser la Plana d'Utiel-Requena, on el tamany va arribar a ser de gran calibre (com anous o pilotes de golf).


Durant la nit i matinada encara hem tingut ruixats al nord però hui comencem el dia amb sol i ambient més fresc que els últims dies i l'acabarem també amb sol i amb temperatures més altes.


Demà dijous el llevant s'encarregarà d'aportar núvols a la franja costanera que durant el matí podran deixar fins i tot alguna gota però de seguida es trencaran els núvols i veurem més el sol.

Les temperatures quedaran un poc més curtes al centre del dia.


Entre divendres i dissabte cal esperar una nova inestabilització de l'oratge que portarà pluges i tronades que de nou seran de distribució i conseqüències molt irregulars. Pense que les precipitacions començaran afectant divendres el sud i el centre de la Comunitat per avançar després cap al nord on fins dissabte a migdia podrà ploure amb força.

Diumenge si no canvien les previsions el dia, serà més assolellat i les temperatures pujaran.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta groga per pluges intenses i fortes tempestes" "Tempestes per començar juny en bona part de la Comunitat Valenciana"