Torna el mestral i es queda tot el pont

Les temperatures baixaran en arribar una massa d'aire més fred darrere del front
 | RTVE

El ponent d'ahir anunciava canvis tot i deixar les temperatures molt suaus al centre del dia. Anunciava l'arribada d'un front que tot i que la seua activitat és menuda ha portat canvis en les últimes hores en forma de ruixats dèbils i obrirà la porta de nou al mestral la qual cosa ha fet que Aemet done de nou l'avís per vent i per mala mar.

El vent es deixarà sentir sobretot al nord on les ratxes més fortes arribaran als 80 o als 90 km/h, i al sud de valència i al nord d'Alacant les ones arribaran als 2 o als 3 metres.


El front deixarà ruixats al seu pas de nord a sud de la Comunitat Valenciana amb una cota de neu que difícilment baixarà dels 1.300-1.400 metres. A mig matí pot caure alguna gota al centre i a migdia eixirà el front pel sud deixant alguns plugims.Les temperatures baixaran en arribar una massa d'aire més fred darrere del front.


Demà divendres encara podrà caure alguna boleta de neu al nord on el vent bufarà molt fort de mestral. Al centre i al sud afluixarà a partir de migdia després d'un matí ventós.

Aemet manté l'avís per vent i mala mar durant bona part de la matinada de dijous a divendres i fins a mig matí de divendres.


El cap de setmana començarà ventós però amb temperatures més altes en bufar de nou el vent més pur de ponent. Les temperatures s'acostaran de nou als 20 graus a la costa i quedaran entre els 10 i els 15 graus al nord i per l'interior.

El vent condicionarà el comportament de les temperatures durant el cap de setmana i el pont perquè diumenge en bufar de nou de mestral de seguida notarem com refresca ambient i fins i tot com torna el fred al nord on a última hora de diumenge i dilluns el cel quedarà més tancat i es podran registrar ruixats dèbils que al voltant dels 1.000 metres podrien deixar les muntanyes enfarinades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Comencem el desembre, pendents de nou de l'arribada del vent" "Un dia de calma"