Chabelita esclafix durement contra Kiko Hernández: «Mentirós compulsiu»

La filla de la 'tonadillera' ha carregat durament contra el col·laborador de 'Sálvame' després que ella l'haja acusat de mentirosa
Leer en español
Kiko Hernández i Chabelita es critiquen mútuament a través dels seus programes | València Diari

 

Des que Isa Pantoja té una cadira com a col·laboradora habitual en ’El programa de Ana Rosa’, la filla d’Isabel Pantoja no dubte en opinar de tot el que pensa sense cap classe de por de les conseqüències. En este cas, l’últim en rebre les crítiques de Chabelita ha sigut el col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Hernández, a qui Isa s’ha referit com a «mentirós compulsiu». Kiko Hernández, en sentir les seues paraules, va voler contestar-li des de ‘Sálvame’, que la mentirosa era ella per haver venut exclusives falses.

 

Amb tot això, s’ha originat un conflicte entre els dos que la peruana no ha dubtat en seguir alimentant, responent a Kiko Hernández; d'esta manera es dirigia a les càmeres del programa a on treballa per a enviar-li un contundent missatge: «Estic molt cansada que amb el teu dit assenyales a tots i sigues capaç de burlar-te de tot el món, de dir mentires, d'inventar-te informació, de burlar-te i insultar. A mi m’has insultat (...) Què passa, que tu eres intocable? En el teu programa tens quatre hores i et dediques a insultar i a burlar-te de la gent que no et pot contestar. I no!» responia ella taxativament.

 

Chabelita respon a Kiko Hernández | TELECINCO

 

Per a acabar-ho de rematar, Chabelita li ha volgut respondre clarament al col·laborador que l’havia acusat de mentirosa: «No sé en què et bases per a dir que sóc una mentirosa. És veritat que he dit coses de la meua vida però tu les dius de la dels altres i no sé què és pitjor». I és que la filla de la ‘tonadillera’ recorda molt bé tots els atacs que el col·laborador ha fet en reiterades ocasions cap a la seua família, i ho admet: «Jo no tinc la facilitat de ma mare per a perdonar. A mi no se m’oblida el mal que m’has fet tu ni el mal que heu fet a la meua família. Ja no és la informació que es dona, sinó com es diu».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris