Una famosa model que ha aparegut en Telecinco, en busca i captura

Va saltar a la fama després de participar en 'Mujeres, hombres y viceversa'
Concursants de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'   | Mediaset

La model que va saltar a la fama després de participar en 'Mujeres, hombres y viceversa', Luisa Kremleva, ha sigut detinguda acusada d'haver-se inventat una possible violació en un aparcament d'una discoteca de Marbella fa dos anys i mig aproximadament.

El xic implicat era el futbolista Theo Hernández, qui en aquell moment acabava de fitxar pel Reial Madrid i la denuncia va ser molt sonada, ja que es va qüestionar perquè no es detenia al futbolista i el cas quedava arxivat.

A la denúncia que va posar la xica, constava que Theo «l'havia forçat a continuar mantenint les relacions sexuals completes que els dos havien iniciat a la part posterior del cotxe d'ell» i que després que ella es negara, ell havia obert la porta del vehicle i l'havia expulsat tirant-la en terra.

La denuncia té «patents contradiccions»

Ara, en la resolució judicial del jutge, s'assegura que hi ha «patents contradiccions» que la model va evitar explicar. Una d'elles és que quan eixien de la discoteca — abans dels fets—, la xica va entropessar i va caure en terra de genolls. L'altra contradicció és que, després de la suposada agressió sexual, diferents testimonis van vore a la parella tornar al local «parlant de manera amigable».

També s'ha filtrat que aquell dia de matí, Luisa havia tingut una baralla amb tres xiques que anaven amb Theo, a on «van intercanviar punyades, caient en terra i arribant a utilitzar la denunciant un 'spray' de defensa en contra de les xiques».

A demés, en l'examen ginecològic que es va fer a la jove després de la denuncia, no van aparéixer signes de violència sexual ni substàncies estupefaents, i això que ella havia assegurat que l'havien drogat.

Ara, després de més de dos anys i mig dels fets, el Ministeri Públic ha demanat per a Luisa una pena privativa de la seua llibertat. De moment no s'ha localitzat a la jove i hi ha una ordre de busca, detenció i presentació per poder fer-li entrega l'acusació que la Fiscalia ha fet contra ella.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La filla de Pilar de Borbó, ingressada una setmana després de la mort de sa mare" "El somni de Pilar Rubio i Sergio Ramos que podria fer-se realitat"