INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

La infanta Cristina i Urdangarin obrin ferides entre Joan Carles i els reis Felip i Letícia

El rei emèrit passa per un mal moment personal
Rei emèrit Joan Carles I | GTRES

 

El rei Joan Carles no es troba en el seu millor moment. Després de la mort de la seua germana, amb la qui estava molt unit, pareixia que els membres de la família Reial s’unirien per a donar-se ànims en estos durs moments. Això, però, no ha sigut d'esta manera i pareix que Joan Carles no perdona el lleig gest del seu fill i la seua dona.

 

Este dijous es va celebrar el funeral de la infanta Pilar, en el que s’esperava que estigueren tots els membres de la família Reial, tal com va passar quan va tindre lloc la capella ardent. El rei Felip VI i la reina Letícia, però, van decidir no acudir a l'event. El motiu, segons explica Pilar Eyre, és la freda relació que mantenen amb la infanta Cristina i el seu marit, Iñaki Urdangarin.

 

La infanta Cristina i Urdangarin, el motiu de la seua absència

«No han anat al funeral este dijous per a no trobar-se amb la infanta Cristina. Haguera sigut golós per a la premsa, però estan encabotats en què la família Reial són ells quatre: ells i les filles», ha afirmat la periodista. El cert és que, des de què va començar el cas Nóos i el marit de la infanta va ingressar en presó, els reis han volgut mantindre el contacte mínim amb el matrimoni.

 

Pilar Eyre també ha confirmat la decepció de Joan Carles, que tenia una estreta relació amb la seua germana Pilar i necessitava el suport del seu fill i la seua dona en tan delicat moment. Curiosament, Felip i Letícia també compartien una bona relació amb la infanta, però van decidir continuar amb la seua agenda oficial i evitar l’atenció de les càmeres.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!