La infanta Sofia deixa en evidència la seua germana Elionor en ple 12 d'octubre

El 'look' de la infanta Sofia va ser el més destacat de la jornada
La infanta Sofia cada vegada s'allunya més de la seua germana Elionor | GTRES

Com ja es va produir amb la princesa Margarita, la germana petita d'Isabel II, qui a demés de ser famosa per les seues excentricitats també ho va ser pel seu amor per la moda i per haver-se convertit en una icona d'este àmbit, ara està passant el mateix amb les filles de Felip VI i Letícia

La princesa Elionor sol apostar per uns 'looks' més tradicionals, més sobris, mentres que la infanta Sofía pareix que sí que disfruta amb l'elecció dels seus 'looks'. I un gran exemple d'això el vam poder apreciar en la desfilada del Dia de la Hispanitat, el 12 d'octubre. 

L'estil de la infanta Sofia

La primogènita dels reis d'Espanya va triar un estil clàssic en apostar per una falda blava i un top de mangues de la marca & Other Stories. Per part seua, la seua germana menor va triar una de les grans tendències de la temporada: una brusa de Zara molt elegant i cridanera amb una enorme llaçada que li arribava a la meitat del genoll i uns 'slippers' de Pretty Ballerinas. 

Un ‘look’ que va conseguir acaparar totes les mirades i eclipsar a la resta de tota la seua família. Ni tan sols la seua mare, la reina Letícia, que repetia el conjunt de Felip Varela que va lluir en la recepció en el palau imperial en Japó, va cridar tant l'atenció com la infanta Sofia.

Duel entre germanes

Les filles dels reis estan entrant en l'adolescència i ara estan deixant més clar que mai les diferències que hi ha entre les dos germanes. Són diferents les ocasions en les que hem pogut vore que són molt diferents a l'hora de triar ‘look’. 

Elionor i Sofia durant l'acte del 12 d'octubre | Europa Press

En els homenatges a les víctimes de coronavirus, la infanta Sofia ha apostat per propostes de tall camiser, mentres que l'hereua de la Corona triava siluetes més àmplies o conjunts de faldilla i ‘top’.

D'altra banda, també hem pogut vore els diferents conjunts de roba pels que es decanten en les seues vacances en Mallorca, a on van protagonitzar un gran «duel d'estil» que per aclamació popular va guanyar la més petita. Ara, el 'look' que ha triat la filla menor de Felip VI ha suposat la confirmació que estem davant la persona que prendrà el relleu de la infanta Helena, qui sempre era la més elegant de la família en els esdeveniments als que acudia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sara Carbonero trenca el silenci sobre la crisi amb Iker" "Punt final a la relació entre Jorge Javier i un dels rostres coneguts de Telecinco"