José Corbacho supera amb èxit un trasplantament de ronyó

La donant ha sigut la seua mateixa germana
José Corbacho patix una insuficiència renal crònica | Instagram

L'humorista i presentador José Corbacho ha sorprès a tot el món amb la seua última publicació en Instagram. Corbacho apareix caminant pel passadís d'un hospital, i és que tal com ell mateix ha explicat, s'ha hagut de sotmetre a un trasplantament de ronyó: «Fa tres anys em van comunicar que la meua insuficiència renal crònica em portaria a haver de passar per un trasplantament de ronyó. I este moment ha arribat».

La seua germana ha sigut la donant

El presentador assegura que l'operació ha sigut tot un èxit, i que «tots els inputs d'esta primera setmana estan sent molt positius». «Sempre he cregut que la salut és una cosa íntima, privada i personal, però també vull donar les gràcies públicament a tot el personal de la Fundació Puigverd que m'han cuidat i m'han tractat durant tants anys», deia Corbacho. 

A demés, l'humorista ha volgut agrair a tot el personal sanitari la faena que fan: «Per això escric això, perquè també toca dir en veu alta, que quan convius amb ells cara a cara veus la importància de la nostra Sanitat. I en estos moments més que mai. Ells estan allí, jugant-se la vida, en primera línia, cuidant-nos. A tots».

José Corbacho no ha volgut oblidar-se de la seua germana, la donant del seu ronyó: «Li dec la vida. Simple. Gràcies per la teua generositat infinita». Per a acabar ha volgut llençar un missatge optimista, assegurant que «la vida seguix i és meravellosa. Però no ens oblidem que tots hem de posar de la nostra part per a que ho continue sent. Per part meua no faltarà».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Missatge d'última hora de Dani Rovira sobre el seu càncer" "El moment més emotiu del funeral de l'home de Paz Padilla"