L’exmarit de la reina Letícia tornarà a passar per l’altar aquest mes

Alonso Guerrero es casarà amb María Dolores Corral, una escriptora d’Extremadura i amor de joventut de l'exmarit de la reina
Alonso Guerrero es casarà aquest mateix any amb una parella de joventut | València Diari

L’exmarit de la reina Letícia, Alonso Guerrero, es casarà aquest mes amb María Dolores Corral, una escriptora d’Extremadura de 54 anys que imparteix classes en un institut. Segons assegura la revista ‘¡Hola!’, Corral està divorciada, té dos filles majors d’edat de la seua anterior relació i és un amor de joventut del mateix Guerrero. La identitat de la futura dona de Guerrero ha sorprès a tot el món  perquè havia dit en diferents ocasions que estava il·lusionat amb algú però no se sabia qui era.

Van ser parella durant l’adolescència

Alonso Guerrero combina el seu treball a les aules amb la literatura | Cedida
 

De fet, Corral ja formava part de la vida de l’exmarit de Letícia des de feia anys. Els dos es van conèixer quan eren adolescents i van mantenir una relació en aquella època. Ara, després de contraure matrimoni, l’exmarit de Letícia demanarà el trasllat a Extremadura per estar a prop de la seua dona.

Sobre la boda, ja es coneixen alguns detalls com que se celebrarà a finals d’aquest mes en un petit poble d’Extremadura. Tal com va succeir amb la reina Letícia, en aquest cas Guerrero també optarà per fer una cerimònia civil amb poques persones com a convidades per tal de crear un ambient íntim i personal fora del panorama mediàtic.

El canvi de vida de Letícia

La reina Letícia va voler felicitar el rei pel seu guardó | Cedida
 

Guerrero ha trigat uns anys a tornar a passar per l’altar després del seu divorci amb Letícia. Ella, en canvi, ja fa anys que està casada amb el rei Felip, el qual va anunciar el seu compromís amb Letícia durant el mes de novembre de 2003. Aquest fet va suposar un canvi dràstic en la vida de Letícia, que va haver d’abandonar la seua professió com a periodista als informatius de La 1 per passar a ser una de les protagonistes dels actes oficials de la Casa Reial.

Un altre dels grans reptes que va haver d’afrontar Letícia va ser el fet convertir-se en un dels personatges més famosos del panorama mediàtic. Ara qualsevol dels seus actes s’analitza a la premsa i el seu nom surt de manera habitual als mitjans de comunicació. D’aquesta manera, la reina ha passat d’estar darrere de les notícies com a periodista a ocupar la primera línia mediàtica.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Polèmiques paraules de 2 presentadores sobre Rivera i Malú: «No dormen, nomé f****»" "El greu error que tots fem quan bollim la pasta i que no has de repetir"