La nova possible parella de María Teresa Campos

La veterana presentadora podria tindre una molt bona amistat amb un empresari

Després de l'anunci de la ruptura entre María Teresa Campos i Bigote Arrocet, fet per la mateixa Terelu en 'Viva la vida', a on va llegir un comunicat escrit per sa mare, la premsa no deixa de seguir els moviments de l'exparella. En un d'estos seguiments, han pillat a María Teresa Campos pasejant amb qui podria ser la seua nova parella, amb qui se l'ha vist molt feliç.

 

'L'amic' de María Teresa Campos

No sorprén pràcticament a ningú la facilitat que ha tingut Bigote Arrocet per a refer la seua vida i , fins i tot, per a se-li infidel a l'expresentadora durant la seua relació. A pesar d'açò, sí que ha sorprés a molts la felicitat actual de María Teresa Campos. 'Cotilleo' ha compartit unes imàtgens de l'expresentadora molt ben acompanyada i feliç.

 

Segons informa el portal mencionat, Ángel, l'amic empresari de María Teresa Campos, i ella es van conéixer en agost de 2019 i, durant les vacacions i enmig d'una crisi de parella amb l'humorista, qui es trobava en Xile, van passar uns dies junts. A demés, els dos haurien compartit hotel i se'ls va vore passejant agarrats del braç, d'una forma molt entranyable.

 

Unes setmanes després d'estes vacacions, Bigote Arrocet i María Teresa Campos es van tornar a reconciliar, pel que Ángel s'hauria apartat un poc de la vida de l'expresentadora. A pesar d'açò, han continuat en contacte i ara, més que mai. Encara que María Teresa Campos encara no s'ha pronunciat al respecte, tot indica a que ella i l'empresari mantenen una molt bona relació que podria estar anant cada volta a més.

 

María Teresa Campos podria tindre una nova il·lusió després de la seua ruptura amb Bigote Arrocet | Cotilleo

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!