EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

La nova possible parella de María Teresa Campos

La veterana presentadora podria tindre una molt bona amistat amb un empresari

Després de l'anunci de la ruptura entre María Teresa Campos i Bigote Arrocet, fet per la mateixa Terelu en 'Viva la vida', a on va llegir un comunicat escrit per sa mare, la premsa no deixa de seguir els moviments de l'exparella. En un d'estos seguiments, han pillat a María Teresa Campos pasejant amb qui podria ser la seua nova parella, amb qui se l'ha vist molt feliç.

 

'L'amic' de María Teresa Campos

No sorprén pràcticament a ningú la facilitat que ha tingut Bigote Arrocet per a refer la seua vida i , fins i tot, per a se-li infidel a l'expresentadora durant la seua relació. A pesar d'açò, sí que ha sorprés a molts la felicitat actual de María Teresa Campos. 'Cotilleo' ha compartit unes imàtgens de l'expresentadora molt ben acompanyada i feliç.

 

Segons informa el portal mencionat, Ángel, l'amic empresari de María Teresa Campos, i ella es van conéixer en agost de 2019 i, durant les vacacions i enmig d'una crisi de parella amb l'humorista, qui es trobava en Xile, van passar uns dies junts. A demés, els dos haurien compartit hotel i se'ls va vore passejant agarrats del braç, d'una forma molt entranyable.

 

Unes setmanes després d'estes vacacions, Bigote Arrocet i María Teresa Campos es van tornar a reconciliar, pel que Ángel s'hauria apartat un poc de la vida de l'expresentadora. A pesar d'açò, han continuat en contacte i ara, més que mai. Encara que María Teresa Campos encara no s'ha pronunciat al respecte, tot indica a que ella i l'empresari mantenen una molt bona relació que podria estar anant cada volta a més.

 

María Teresa Campos podria tindre una nova il·lusió després de la seua ruptura amb Bigote Arrocet | Cotilleo

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!