4 persones ferides, entre elles dos xiquets d'11 i 14 anys, en caure des d'un primer pis en Dénia

Totes les víctimes han sigut traslladades fins a l'hospital de la localitat
3 d'ells estan greus | Youtbe

Esta vesprada de dilluns, cap a les 15.00 hores, quatre persones han acabat greument ferides, dos d'elles menors d'edat, en caure des d'una altura d'un primer pis després de trencar-se la barana d'una casa en el municipi de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). Els ferits són dos xiquets, d'11 i 14 anys, i un matrimoni, de 50 i 51 anys.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), fins al lloc de l'accident s'ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una del Suport Vital Bàsic (SVB). Una volta allí, els equips mèdics han assistit a les víctimes, al menor d'11 anys per ferides lleus, i als altres tres per ferides greus.

Després de ser estabilitzats, les quatre víctimes han sigut traslladades fins a l'Hospital de Dénia. A hores d'ara es desconeix l'estat actual de tots ells.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben en bon estat a Mauro Ricardo, desaparegut en Alacant" "La fallera major de València aïllada per haver estat en contacte amb un positiu"