Assalta la seu d'un partit de València i ataca als treballadors per no donar-li diners

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Un passadís en una imatge d'arxiu | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en els voltants de sa casa, en ple centre de València, a un home de 44 anys, d'origen malià, com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili jurídic i amenaces greus, després de, pel que pareix, atacar als treballadors d'un partit polític on volia afiliar-se amb la finalitat de poder rebre alguna classe d'ajuda econòmica.

L'incident ha tingut lloc esta setmana, quan els agents van tindre coneixement de què un home s'havia presentat en la seu d'un partit polític de la ciutat de València amb la finalitat d'afiliar-se a esta agrupació, pensant que d'eixa manera aconseguiria alguna classe d'ajuda econòmica. 

Durant les investigacions, els policies van descobrir que després de diversos minuts de diàleg amb el recepcionista, este li va demanar que parlara més tranquil, ja que es trobava alterat, moment en què pel que pareix li va amenaçar amb arrancar-li el cap.

Violació de domicili jurídic i amenaces greus 

A causa de l'escàndol, un dels responsables va eixir i li va demanar que es calmara, i que si no es voria obligat a telefonar a la policia, moment en què el sospitós es va abalançar sobre ell, el va agafar del coll amb una mà i amb l'altra va començar a moure'l violentament.

Mentres que els treballadors li acompanyaven a la porta per a que abandonara la seu política, el sospitós els cridava que anava a tornar l'endemà pels diners dient que no hi havia presó que li parara.

A conseqüència de les investigacions, els agents van descobrir la identitat del sospitós que va ser localitzat eixa mateixa vesprada als voltants del seu domicili i va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili jurídic i amenaces greus. En el trasllat a les dependències policials, l'ara detingut es va abalançar sobre el policia que li acompanyava. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ingressat bebé de 22 mesos drogat amb cànnabis en Alacant" "Una dona ferida en un accident de cotxe en Vila-real"