Assalten i agredixen a l'empresari valencià Juan Vidal en el seu xalet de l'Olleria

S'emporten prop de 30.000 euros en efectiu després de lligar també a una treballadora de la casa

Tres homes encaputxats van assaltar el passat dilluns per la nit de manera molt violenta el xalet de l'empresari valencià Juan Vidal Mompó en l'Olleria, a la comarca de La Vall d'Albaida, segons ha informat este dimecres el diari Levante-EMV.

L'antic president de la cadena de supermercats Vidal va ser sorprés per tres persones quan es trobava en la llar amb una treballadora de la casa, a la quan van lligar mentre colpejaren i amenaçaren a l'home, de 74 anys d'edat.

Anaven a pels diners que hi havia a la casa

Els assaltants tenien clar quin era el seu objectiu, i van aconseguir anar-se'n de l'immoble, al municipi valencià de l'Olleria, amb un botí de quasi 30.000 euros, segons informa el citat periòdic.

Els fets van ocórrer el passat dilluns al voltant de les 21 hores en el xalet de Vidal, en el terme municipal de l'Olleria, quan els delinqüents aconseguiren eludir els sistemes de seguretat i entraren de forma molt agressiva a la casa.

Quan estos se'n van anar del xalet amb els diners furtats, van deixar a la treballadora encara lligada i a l'home ferit, ja que s'havien acarnissat amb ell per a que els revelara on estaven els diners que buscaven.

Ara, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil està fent-se càrrec de la investigació i tracten d'identificar als presumptes autors del violent robatori, un total de tres persones.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Furten quatre coloms de competició a la Comunitat" "ATENCIÓ: Incendi en un garatge a Castelló"