Busquen a tres germans menors que la seua mare es va emportar d'un centre

Se'ls busca des del diumenge 21 de novembre i el pare creu que la mare podria haver-se anat a Còrdova amb els tres xiquets
Tres germans desapareguts | SOS Desaparecidos


Les autoritats han emés una alerta per la desaparició de tres germans menors, Adán, de 5 anys; Izan, de 7 i Jonathan, de 9 anys, d'un centre de menors d'Aranjuez, Madrid.


La Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional d'Aranjuez busca, amb ajuda d'altres unitats i de la Guàrdia Civil, a la dona que no va entregar als seus fills en un centre de menors de la Comunitat de Madrid en aquesta localitat el dia 15 de novembre, tal com estava estipulat.

Tenien una estada d'una hora programada amb la mare, però no van tornar

 


Els fets van ocórrer el 15 de novembre en la residència infantil Mare Teresa d'Aranjuez. Els xiquets, Jonathan, Adán i Izan, de 9, 5 i 7 anys, tenien una estada d'una hora programada amb la mare, de 27 anys, però en acabar no va aparéixer amb ells, ni tampoc l'endemà. Dos d'ells necessiten medicació.


Els pares havien perdut la custòdia dels xicotets, però sí que tenien dret a visites programes.

La mare es podria haver anat a Còrdova amb els xiquets

 

Nieves, la mare, es podria haver anat a Còrdova amb els xiquets, per la qual cosa les autoritats busquen allí, a més de Madrid que és on resideixen tutelats per la comunitat. El pare i l'avi que són els que van donar la veu d'alarma a les autoritats sobre la desaparició dels xiquets esperen novetats, mentrestant, la cerca continua.

Denúncia contra la mare

 

La Comunitat de Madrid, en tindre la seua custòdia, va denunciar la desaparició dels menors i s'ha mostrat a la disposició de les autoritats per a col·laborar en la cerca dels xiquets.

La Policia Nacional ha fet una crida a la població a través del seu compte de Twitter, on ha aportat les fotografies dels tres menors al costat d'un telèfon amb el qual poder parlar amb les autoritats en cas de conéixer alguna dada important, el 918929400.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor un jove després d'apunyalar-se nu en una font de Saragossa" "La DANA deixa 127l/m² a Carlet i fortes trombes de pedra a Alacant"