Carmen Lamela estudia afegir el delicte d'usurpació de funcions a Puigdemont i els consellers fugats

La jutge considera que el comunicat publicat per l'expresident català servix per a ampliar la investigació
L'expresident català i els consellers que podrien ser investigats per un nou delicte | EspañaDiario.es

«Som un Govern legítim i tenim un Parlament legítim» dictava el comunicat signat per Puigdemont i els quatre consellers a Bèlgica, mitjançant el qual asseguraven que continuarien coordinant «les accions del Govern».

Este escrit pot provocar la imputació d'un nou delicte per a tots ells per part de la jutge Carmen Lamela, que investiga la causa en l'Audiència Nacional, segons informa Crónica Global.

La publicació que va compartir per Twitter el President pot representar el motiu que necessita la jutge d'instrucció de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela, per a ampliar, a les recerques de rebel·lió, sedició, desobediència, prevaricació i malversació, el delicte d'usurpació de funcions.

  

  

Puigdemont i els exconsellers de Brussel·les se senten «l'Executiu vigent»

A més, Lamela considera que la postura que seguix prenent Puigdemont amb els altres consellers des de Brussel·les implica que seguixen sentint-se «l'Executiu vigent», pel qual també es pot considerar que els delictes de sedició i desobediència no han conclòs.

  

Considera aleshores que eixos delictes s'estan produint de manera continuada, i per tant donaria més raons a la magistrada per a actuar en conseqüència una vegada la justícia belga extradite als polítics a Espanya.

  

  

  

Cal recordar que si Bèlgica decidix l'extradició dels investigats, la defensa ha repetit en nombroses ocasions que recorrerà la decisió a tantes instàncies com siga necessari, per la qual cosa el procés podria allargar-se fins a després de les eleccions del 21 de desembre.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Troben 15 quilos de cocaïna en el lloc més recòndit a Alacant" "Detenen un home per llogar una habitació a una menor per a prostituir-se a Alacant"