La Casa Real es gastarà 760.000 euros en la seua llista de la compra en 2018

El Ministeri de Defensa ha adjudicat el contracte de subministrament de productes alimentaris per al personal que treballa en la institució
Joan Carles i Felip | cedida

El Ministeri de Defensa ha adjudicat els contractes de subministraments de productes alimentaris a la Casa de S. M. el Rei per a tot l'any 2018 per uns 760.000 euros, impostos inclosos. Segons el ministeri, l'adjudicació s'ha donat a les quatre empreses que oferien les «ofertes més avantatjoses».

  

  

 

Set Lots per a quatre empreses

  

  

  

  

  

Peix i plats precuinats

140.000 euros és el que costarà alimentar a la família reial amb peix (inclou salmó, daurada, llucet, lluç i diverses classes de marisc com llagostins i escamarlans) i productes de Pinipesca, mentre que dels plats precuinats s'encarregarà l'empresa Basiliso Pastor Asesnsio, que també portarà els gelats a la casa del Rei. Aquest contracte ascendix als 125.000 euros.

Vifrusa serà l'empresa encarregada de portar a la Zarzuela el Lot 7, format pels llegums, hortalisses i fruites i que costarà uns 90.000 euros. En canvi, Frutícoles Ateca també s'ha portat el servei de pa i torrades.

A més, la Casa del Rei compta amb uns pressupostos inicials de 7.818.890 euros per a fer front a les seues obligacions econòmiques (quotes i prestacions socials del personal, adreça, funcionament i material d'oficina i despeses de protocol i representació (esmorzars, sopars i recepcions).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Sorprenent decisió de Ciutadans a pesar de guanyar en Catalunya" "CONTUNDENT reacció del Govern pel menú nadalenc dels policies enviats a Catalunya"