Un conductor borratxo agredix a dos guàrdies civils en Godelleta

L'agressor es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia
Un conductor borratxo agredix a dos agents de la Guàrdia Civil | València Diari

 

El dissabte passat 8 de febrer, cap a les 20.00 hores de la vesprada, un conductor borratxo va agredir a dos agents de la Guàrdia Civil després de negar-se a fer la prova d'alcoholèmia. Els fets van passar en la CV-417, a l'altura de Godelleta, en la comarca de la Foia de Bunyol (València).

 

Els agents van parar a l'home, amb les sigles R. G. R., que pareixia estar baix els efectes de l'alcohol, i li van dir que fera la prova, però es va negar i va pegar un colp a un dels agents, segons explica 'Las Provincias'. Després d'immobilitzar-lo, el van detindre i el van portar a un centre de salut, a on va continuar amb actitud agressiva i va atacar a l'altre agent.

 

Després d'esta segona agressió, els agents el van tancar durant tota la nit en les dependències de la Guàrdia Civil de Chiva, en la Foia de Bunyol. Va ser arrestat per delictes de conducció baix la influència de begudes alcohòliques, atemptat, resistència i desobediència a un agent de l'autoritat i negativa a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!