David Bisbal té un patrimoni immobiliari d'uns 3 milions d'euros

És el propietari de 3 cases a Almeria a més d'altres habitatges a la resta d'Espanya i a Miami
David Bisbal té un gran patrimoni immobiliari gràcies a la seva exitosa carrera musical | València Diari

 

La premsa del cor acostuma a ser una bona font d'informació per saber quines són les inversions dels personatges famosos. És molt habitual que aquests tinguen un gran patrimoni en cases i pisos, com per exemple David Bisbal, que és propietari de 6 immobles.

Si tenim en compte el valor estimat de tots els edificis que posseïx, segons ha publicat la revista 'Cuore', els actius immobiliaris del cantant d'èxits com 'Ave María' pugen a una xifra total d'uns 3 milions d'euros

Les cases d'Almeria de David Bisbal 

La primera casa que va comprar el cantant d'Almeria va ser una nova residència pels seus pares en la ciutat on va nàixer. Va ser just després d'eixir d''Operación Triunfo' quan Bisbal va fer la primera de les seues adquisicions d'immobles. A la ciutat andalusa, l'artista també té un altre habitatge, concretament un xalet en el barri de Castell del Rey, valorat en 240.000 euros. 

La seua última compra en la seua ciutat natal és la casa que s'està construint amb la seua esposa Rosana Zanetti. La parella ha decidit instal·lar-se on el cantant va viure la seua infància i primera joventut, concretament en un habitatge que tindrà 500 metres quadrats. 

David Bisbal i la seua esposa Rosanna Zanetti | Cedida

 

Les inversions fora de la província andalusa

Una altra de les propietats de l'ex 'coach' de 'La Voz' la va adquirir quan eixia amb Elena Tablada. Durant un temps, van compartir la seua felicitat en un habitatge de 100 m² que tenien en la ciutat madrilenya d'Alcobendas.   

És també en aquesta mateixa comunitat autònoma on David Bisbal té una de les cases on més temps residixen ell o Rosana Zanetti. El cantant té una residència en la urbanització Ciudalcampo, una de les zones més exclusives de Madrid on també tenen una casa personatges com Antonio Banderes. En una construcció de 300 metres quadrats, la parella descansa quan viatja a Madrid o torna a Espanya d'algun vol internacional.

I com molts artistes llatins, Bisbal també té una casa a la capital del món castellanoparlant als Estats Units, la ciutat de Miami. Allà, l'intèrpret posseïx un altre habitatge de 500 m² que està valorat en 700.000 euros. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Judici a un acusat per oferir diners a canvi de sexe a 365 xiquetes a Castelló" "Confiscades grans quantitats de polp no acceptat per a la comercialització a Castelló"