Denuncien una agressi√≥ hom√≤foba en Llanera de Ranes: ¬ęEt tirar√© del poble¬Ľ

Els fets s'han produ√Įt este dimarts a les 07.00 hores
Va tornar a eixir però amb un pal de fusta per a pegar a la víctima | Pixabay

Este dimecres, un ve√≠ de la localitat de Llanera de Ranes, en la comarca de la Costera (Val√®ncia), ha denunciat haver patit una agressi√≥ hom√≤foba per part d'un altre ve√≠, que li va insultar, amena√ßar i pegar amb un pal de fusta en ple carrer.

Segons explica 'Levante-EMV', ¬ęMariquita, et tirar√© del poble, l'√ļnica cosa que saps √©s donar per cul¬Ľ, √©s la frase que ha pronunciat el ve√≠ este dimarts a les 07.00 hores del mat√≠ mentres la v√≠ctima es dirigia al forn de la localitat amb una amiga. 

¬ęQue s√© on vius¬Ľ, va afegir, amb to amena√ßador, mentres alguns familiars de l'agressor el van obligar a entrar en sa casa. Igualment, minuts despr√©s, va tornar a eixir per√≤ amb un pal de fusta per a pegar a la v√≠ctima. 

La seua amiga va agafar una botella per a defensar-se i va amena√ßar al responsable, que es va acabar retirant. La Gu√†rdia Civil ja ha iniciat les investigacions per a esclarir els fets.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Desmantellen un local de prostitució clandestí en plena nit en Alacant" "Fotos: Greu accident en bolcar un camió en l'A-3"