Desallotjat un centre de menors per un incendi en el centre d'Alacant

El foc es va iniciar al carrer Capità Segarra en l'exterior en un contenidor, i es va propagar ràpidament als vehicles pròxims afectant al seu torn la part baixa de l'edifici

Els Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) han intervingut esta matinada d'urgència per a extingir un incendi al carrer Capità Segarra, que es va iniciar en l'exterior en un contenidor, i es va propagar ràpidament als vehicles pròxims afectant al seu torn la part baixa de l'edifici i a l'interior d'un centre de menors que va ser desallotjat.


Segons fonts del SPEIS l'emergència ha tingut lloc a les 04.13 hores, dotacions de bombers i quatre patrulles de Policia Local i Policia Nacional van atendre immediatament l'emergència per a tallar el trànsit, coordinar l'accés dels efectius i abalisar la zona assegurant-la i iniciant les tasques d'extinció del virulent incendi.


Els bombers van desplaçar fins al lloc de l'emergència dos Bombes Urbanes Pesades i deu efectius, a la seua arribada van comprovar que el focus del foc estava localitzat en la part exterior en el contenidor, i es propagava ràpidament al furgó annex afectant també les crides a la part baixa de l'edifici d'un centre de menors, que va ser desallotjat preventivament. Els efectius van desplegar tres línies d'aigua per a extingir-ho atacant el foc ràpidament, aconseguint controlar-lo per a donar-lo per extingit amb celeritat.


Les tasques d'extinció dels bombers s'han allargat més d'una hora, i es desconeixen les causes del foc. El Cos de Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació, desplaçant-se els especialistes de Policia Científica per a fer una inspecció en la zona. La part baixa de l'edifici ha quedat afectada, així com el contenidor totalment calcinat i parcialment danyada la furgoneta.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ordenen l'ingrés a la presó de Juana Arribas per sostraure als seus fills" "La data vital per a saber alguna cosa de les xiquetes desaparegudes serà el diumenge"