Desmantellada una gran plantació de marihuana amb 764 plantes i amb set persones detingudes a Alacant

L'operació policial portava oberta feia temps
Espectacular plantació de marihuana amb les 764 plantes incautades | CNP

 

La Policia Nacional s'ha confiscat de 29 quilos de marihuana preparats per a la seua venda i 764 plantes en diversos estats de creixement durant el desmantellament d'una organització dedicada al cultiu 'indoor' de la droga i que proveïa a diversos punts de venda 'a la menuda' d'Alacant. En l'operatiu s'ha detingut a 7 persones, quatre homes i tres dones. Els arrests, segons la Comissaria Provincial, s'han practicat en el marc d'una operació antidroga dirigida pel grup d'estupefaents de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant que va culminar el dia 20 amb la detenció dels suposats membres de l'entramat. Els investigadors van tindre coneixement de l'activitat il·lícita de la banda i van començar la recerca. Va ser aleshores quan van descobrir la importància de l'organització i que els detinguts proveïen de marihuana a una gran quantitat de punts negres de la ciutat.

  

  

Va ser el dia 20 quan es van dur a terme la detenció de quatre homes i tres dones. Els agents van practicar una entrada i registre en el domicili utilitzat pel grup criminal com el lloc triat per a conrear la droga. Quan els agents van entrar en l'habitatge van descobrir una plantació interior de marihuana amb 764 plantes en un avançat estat de creixement i floració. A més, en una altra de les habitacions, havia sigut preparada a per a secar la droga, on es van intervenir 29 quilos de marihuana perfectament envasada i preparada per a la seua venda i distribució.
 

Els detinguts havien manipulat la llum de l'edifici obtenint de manera fraudulenta proveïment elèctric, amb la finalitat de poder donar servei als 75 focus, 53 transformadors, dues màquines d'aire condicionat i 33 ventiladors que utilitzaven per al cultiu i elaboració de la droga. Els detinguts, d'entre 27 i 63 anys, van passar a disposició judicial per un delicte contra la salut pública, un altre de pertinença a organització criminal i un últim de defraudació de fluid elèctric.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DRAMÀTIC: El missatge per Nadal del pare d'Adela, desapareguda a Espanya amb 16 anys" "Dur colp per a Eva González i Cayetano Rivera en estes dates nadalenques que ningú esperava"