Detenen dos homes per furtar dotze porcs i maquinària agrícola a Alacant

Utilitzaven a més vehicles furtats per a perpetrar els robatoris

Dos homes han sigut detinguts per la Guàrdia Civil a Almoradí i San Bartolomé, al Baix Segura, per presumptament haver realitzat nou delictes en explotacions agrícoles, on van sostraure dotze cries de porc, de 20 quilos cadascun i moltes eines de maquinària agrícola. Els dos homes, espanyols de 25 i 30 anys, segons la investigació de la Comandància, van realitzar els robatoris amb força, arribant a introduir en un sol vehicle, sostret per a eixe propòsit, dotze cries de porc, nombrosos objectes de maquinària agrícola, i cablejat de coure, tot això valorat en més de 7.500 euros. Segons sembla, van intentar introduir tot això en el cotxe furtar però els faltava espai, per la qual cosa van decidir desfer-se del material que havien aconseguit en un altre assalt anterior deixant-ho abandonat en esta segona granja, ja que el material d'allí els pareixia més interessant que l'anterior.

Els agents de la Guàrdia Civil van poder esbrinar que el modus operandi es repetia; durant el dia els autors localitzaven possibles objectius, els seguien, estudiaven els seus moviments, i al caure la nit, acudien amb un vehicle furtat a perpetrar l'assalt a la finca en qüestió. Per altra banda, degut a set requisitòries judicials que acumulaven els dos arrestats, el jutge va decretar presó provisional per al més jove d'ells.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les aborronants declaracions de l'home que va matar al seu pare a València" "Esta és la condemna que haurà de pagar l'assassina del seu fill menor a València"