Detinguda en Canet d'En Berenguer per agredir a un policia que li digué que es posara la mascareta

Està acusada d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat, castigat amb presó
El policia va haver de dir-li dos voltes que es posara la mascareta | PLV

Una veïna de Canet d'En Berenguer, en la comarca del Camp de Morvedre (València), ha acabat detinguda després de què un agent li advertira de què es posara la mascareta. Ara, està acusada d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat, que està penat amb presó.

Segons informa 'Levante-EMV', el policia va vore a una dona de 36 anys entrar a un bar sense mascareta, pel que es va arrimar a dir-li que l'havia de dur, obligatòriament. Amb açò, la dona li va dir que ho faria. A pesar d'això, quan l'agent ja estava anant-se'n, es tornà a donar la volta i va vore que la dona no li havia fet cas.

Per eixa raó, el policia va tornar al lloc per a dir-li que se l'havia de posar, sinó hauria de multar-la. Davant d'açò, la dona reaccionà espentant i agredint a l'agent, segons informen fonts municipals, pel que va ser traslladada a la caserna de la Guàrdia Civil.

La detinguda s'enfronta ara a un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat, castigat amb penes de presó que van d'un a quatre anys, a demés d'una multa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amenaça a sos pares amb un objecte punxant en ple carrer de València" "Busquen a Alejandro, de 17 anys, desaparegut en Algemesí"