Diferents famílies s'enfronten per okupar un pis en Alacant amb l'inquilí mort dins

El cadàver portava en la casa 10 dies
L'antic inquilí era mort dins | OK diario

Agents de la Policia Nacional han hagut d'intervindre en una situació de tensió que s'estava produint entre diferents famílies que volien okupar una casa social, situada en el barri Miguel Hernández d'Alacant, i en la que els bombers i la Policia han pogut constatar que dins estava el cos de l'inquilí mort fa deu dies per mort natural, segons han informat fonts pròximes al cas a Europa Press.

Davant de l'enfrontament que s'estava produint, fonts de la Policia Nacional han informat a Europa Press, que es van dirigir al lloc dels fets, conseguint impedir que la pugna fora a majors i evitant l'accés a la casa a través de la seua custòdia per part de dos agents.

La Policia Nacional també va alertar a l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHA) de la Generalitat Valenciana, que és qui gestiona la casa social, que va procedir a instal·lar una porta antiokupes per a tractar d'impedir que ningú puga instal·lar-se en ella sense els deguts permisos i el procediment legalment establit.

Els bombers van ser els encarregats de derrocar la porta del pis i, en entrar al costat de la Policia Nacional, van comprovar que hi havia un home mort en el seu interior. Els efectius van procedir a l'alçament del cadàver i la intervenció policial va finalitzar sense que hagueren de produir-se detencions. Segons ha pogut saber Europa Press, a pesar que el mort tenia familiars, no mantenien un contacte constant amb ells.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a Andriy Malany, desaparegut en València" "Arriben dos pasteres amb 17 persones, entre elles 2 menors, a Calp i Benidorm"