Uns familiars furten tots els estalvis d'una dona major amb la que vivien a Carcaixent

La quantitat arriba als 40.000 euros

La Guàrdia Civil de Carcaixent ha detingut a dos persones pel presumpte delicte d'estafa bancària i simulació de delicte a una persona d'avançada edat, de la qual eren família i amb qui compartien vivenda.

 

L'operació “ALOSIN” es va iniciar el passat mes d'abril després de tenir coneixement que, a una persona d'avançada edat, li havien realitzat 71 càrrecs en el seu compte corrent sense autorització, els quals ascendien a la quantitat de 40.000 euros.

 

La víctima es va adonar d'aquests moviments en ser avisada per la seua entitat bancària que es trobava al descobert en el seu compte. Li havien llevat tots els estalvis que tenia.

 

Després d'una complicada i laboriosa recerca es va aconseguir identificar als autors dels fets, els quals eren familiars i convivien fins i tot amb la víctima, sent els dos de nacionalitat espanyola i de 38 i 42 anys d'edat.

  

Utilitzaven la targeta de la víctima per a realitzar extraccions de diners en quantitats de 600 euros per a no alçar sospites

Els detinguts, aprofitant l'avançada edat de la víctima i la confiança que existia en compartir habitatge i ser família, van aconseguir fer-se amb el número secret de la llibreta bancària, el “PIN”, i li van anar traguent del seu compte corrent en un període de diversos mesos la quantitat de 40.000 euros.

 

Fruit d'aquestes gestions, el passat 22 de maig es va procedir a la identificació dels autors i la posterior detenció dels mateixos. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 6 d'Alzira.

Imatge de la detenció | Guàrdia Civil

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!