Family Cash, el supermercat valencià que en els seus tres anys de vida ha recorregut tot un camí exitós

Sis tendes pròpies i dos en procés d'obertura; ampliació de la plantilla i creixement espectacular de les seues vendes és el balanç d'esta companyia familiar

Fer-li front a cadenes de supermercats gegants com Mercadona o Consum no és un repte fàcil. Estos dos supermercats valencians tenen un públic fidel que amb el pas dels anys ha anat creixent i una imatge de marca amb molta credibilitat. Però si d'alguna cosa té idea José Canet és de no rendir-se mai i sobretot de dirigir i crear supermercats. El qui fora un dels líders d'expansió de les Tendes Vidal i posteriorment també impulsor de Kuups Design Internacional, qui ara és la societat que s'ha quedat gran part d'estes tendes, l'any 2013 va decidir trencar amb este projecte i apostar per la creació de la seua pròpia empresa: Family Cash. Tres anys després del seu naixement ja ha assaborit l'èxit i poc ha d'envejar als seus principals competidors. Es diu prompte però compta ja amb cinc tendes pròpies a Xàtiva, Torrent, Ontinyent, Alqueria de la Comtessa i Museros; i la seua facturació creix al 200% .

A més a més, espera finalitzar l'any amb l'obertura de dos supermercats més a Alzira, a la Ribera Alta, i a Sant Antonio de Benaixeve, al Camp de Túria. En el primer cas a la capital de la Ribera Alta es tracta d'un local propi que comportarà una inversió propera als 3,5 milions d'euros. En el cas de Sant Antonio de Benaixeve aprofitarà l'espai on estava ubicada una de les discoteques més mítiques de la ruta del Bacalao: 'Arabesco'. De moment, sols està expandint-se a la província de València però no descarta obrir en les altres dos províncies valencianes en un futur pròxim a un ritme de dos establiments anuals.

D'altra banda, la plantilla també s'ha disparat des de la creació d'este supermercat. Així ha passat de 215 treballadors a més de 500 treballadors, segons les últimes dades a les que hem tingut accés. El passat any va acabar amb una xifra de negoci de 87 milions d'euros. Uns fruits que es desprenen de les obertures que va realitzar l'any 2015 (a l'Alqueria de la Comtessa i a Museros). Per a l'exercici present, la companyia espera aconseguir unes vendes d'entre 115 i 120 milions d'euros, segons les previsions del seu accionista, ja que esperen que els nous hipermercats arrasen amb força.

Una de les seues estratègies per assolir l'èxit és que esta companyia familiar, la seua dona i els seus dos fills també estan implicats en l'empresa, està associada al grup Unagras amb la qual cosa adquirix els seus productes en la seua central de compres. Això junt amb una reducció del marge de beneficis a la meitat que la competència, són els dos ingredients que els permeten oferir uns preus baixos als seus clients.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: La macro nau abandonada de la A-7 ja té nous propietaris" "ATENCIÓ: Este lloc de la Comunitat Valenciana entre els 10 on més es lliga a Espanya de festa"