Guanyen 187 milions d'euros en l'Euromillones i acaben divorciats i sense parlar-se amb la seua família

Un matrimoni del Regne Unit va guanyar en 2012 un dels premis més importants del país, però la seua sort va ser com més va pitjor
Adrian i Gillian Bayford celebrant el seu premi milionari | EspañaDiario

 

En 2012, Adrian i Gillian Bayford van guanyar el major premi de loteria repartit mai en el Regne Unit. Gràcies a un bitllet d'Euromillones van guanyar un total de 148 milions de lliures, aproximadament uns 187 milions d'euros. Quan van realitzar la seua primera entrevista als mitjans, es van mostrar molt feliços i alardeaba d'una família molt unida. Quan es van assabentar del gran premi van ser a sopar a una pizzeria de menjar ràpid Domine's Pizza.

  

  

 

 

Concretament 15 mesos després de convertir-se en milionaris, Gillian i Adrian van anunciar que se separarien, principalment per diverses infidelitats. «No hem tingut gens de temps per a passar en parella», va explicar la dona a un mitjà estranger. L'enorme càrrega que va suposar tenir tal quantitat de diners en el seu poder li va resultar «molt estresante».

 

El diners van acabar amb tota la seua família 

«Els diners està suposadament per a fer a tot el món feliç, però converteix a la gent en persones exigents i cobejoses», explica Gillian. Ella està molt enfadada amb la seua família: «Els he donat diners, cases i cotxes, però segueixen volent més. El meu pare m'ha dit obertament que vol controlar els meus negocis i quedar-se la meitat dels meus diners».

I és que quan el matrimoni va guanyar els 148 milions de lliures, va decidir pagar un deute de 700.000 lliures que tenien el pare i el germà de Gillian. «El primer que vaig fer va ser pagar-li-les. La família de Adrian va haver d'esperar setmanes, però els meus pares i el meu germà van ser el primer. Van tenir els seus cotxes i les seues cases abans que ningú», va explicar.

L'exdona de Adrian segueix molt molesta amb la seua família, en particular amb el seu germà. Malgrat haver-li regalat una casa de 228.000 lliures i un cotxe de luxe, el germà ni tan sols la va convidar a les seues noces. Però açò no és l'única cosa que l'ha portat a no parlar amb la seua família des de fa anys. Ni ell ni els seus pares s'han dignat a cridar-la ni a parlar amb els seus néts. «Em va tocar el Euromillones, li vaig donar a la meua família 25 milions i ara ni em parlen».

 

Adrian i Gillian Bayford celebrant el seu premi milionari| EspañaDiario

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!