Un incendi i un accident de trànsit la mateixa nit a Oliva i Gandia

Els dos accidents han ocorregut a la mateixa hora
Els bombers apagant l'incendi en l'habitatge de la platja d'Oliva | Consorci Provincial de Bombers de València

Esta nit, al voltant de les 2.00 hores de la matinada, s'ha alertat al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències d'un incendi en un habitatge del carrer Berenguer d'Eneza de la platja d'Oliva. Segons ha confirmat el Consorci Provincial de Bombers, l'incendi ha sigut originat en un matalàs, i afortunadament, no ha tingut grans conseqüències en la vivenda, i ha pogut apagar-se en pocs minuts. Malgrat això el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha hagut de mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) perquè l'equip sanitari atenguera una dona de 61 anys per inhalació de fum i cremades en els dits. Posteriorment ha sigut traslladada a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, i els bombers han finalitzat el seu servei a les 2.19 hores.

  

  

Simultàniament, al voltant de la mateixa hora, ha entrat avís a Emergències d'un accident de trànsit a Gandia. S'alertava al CICU que un vehicle havia col·lisionat contra una escultura en la Plaça Escola Pia de Gandia. El cotxe ha quedat greument afectat pel colp. Fins el lloc de l'accident s'han hagut de traslladar els bombers per excarcerar una jove de 21 anys i una menor de 16. Així mateix, s'ha desplaçat una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Transport no Assistit (TNA). L'equip mèdic ha assistit la dona de 21 anys per una contusió toràcica i la menor per una fractura de pelvis. Les dues han sigut traslladades també a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia. Es desconeixen encara les causes que van portar la conductora a eixir-se'n de la via i col·lisionar amb l'escultura.
Estat en el que va quedar el vehicle accidentat a Gandia | Consorci Provincial de Bombers de València
 
Estat en el que va quedar el vehicle accidentat a Gandia | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Estat en el que va quedar el vehicle accidentat a Gandia | Consorci Provincial de Bombers de València

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Consell defendrà els assoliments de la legislatura en l'últim debat de política general" "Desenes de milers d'alumnes tornen hui a l'escola a Castelló"