Jorge passarà a disposició judicial este divendres en Alzira

El sospitós de la desaparició de Marta Calvo passarà a disposició del Jutjat d'Instrucció número 6 d'Alzira
Jorge, sospitós de la desaparició de Marta Calvo | Twitter

El sospitós de la desaparició de Marta Calvo, la jove de 25 anys de la que no es tenen notícies des del passat 7 de novembre, passarà este divendres a disposició del Jutjat d'Instrucció número 6 d'Alzira, segons fonts pròximes a la investigació.

Jorge Ignacio P.J., de 38 anys, es va entregar este dimecres de matinada en la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent, localitat pròxima a Manuel, en la comarca de la Ribera Alta (València). Allí tenia una casa llogada en la que havia quedat a través d'internet amb la jove, que va enviar a sa mare la seua ubicació per WhatsApp.

Dos dies després, el 9 de novembre, la xica figura com a desapareguda. Les faenes per tal de trobar-la, amb participació de fins a 150 efectius de diferents servicis de la Guàrdia Civil i de la Unitat Militar d'Emergències, es van estendre també a l'Olleria, a on el sospitós també va viure en una altra casa de lloguer.

Segons les mateixes fonts, la Guàrdia Civil ni ha fet ni té previst traslladar al sospitós a Manuel per a fer una reconstrucció dels fets, un tràmit que requerix presència judicial. En una primera declaració, el principal sospitós d'haver matat violentament a Marta, va confessar davant els agents que havia «trossejat» el cos de la jove i l'havia tirat a diferents contenidors.

La Delegació del Govern manté com a principal hipòtesi que la jove va patir una «agressió física» que «podria haver comportat la seua mort violenta», segons va informar el delegat, Juan Carlos Fulgencio, en una roda de premsa convocada d'urgència este dimecres.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un xoc entre dos cotxes deixa dos ferits, un d'ells greu, en Rojales" "Distingixen a tres alumnes per parar l'apunyalament a una professora en València"