Un jove de 28 anys se suïcida després de diverses nits sense poder dormir com a conseqüència d'un constant xiulet a l'orella

El jove patia 'tinnitus', un fenomen perceptiu de l'oïda que consisteix a sentir cops o sons que no procedeixen de cap font externa
Daniel Derricutt, jove de 28 anys que es va suïcidar després de diversos dies patint un constant xiulet a l'orella. | Xarxes Socials 

 

Un jove de 28 anys de Chesire, al Regne Unit, va decidir suïcidar-se després de patir durant diversos dies un xiulet constant a l'interior de l'orella que no el deixava dormir.

Es tracta de Daniel Derricutt, qui segons el mitjà anglès 'Daily Mail', es va penjar a la seua pròpia casa, ja que no podia seguir suportant el xiulet de l'orella, conegut amb el nom de 'tinnitus'. Segons expliquen, el jove va desenvolupar aquesta malaltia després d'escoltar música per uns auriculars que s'havia comprat.

Un dolor constant durant diversos dies

Tanmateix, i segons els informes policials cas, els quals es basen en diverses entrevistes amb els amics i coneguts més pròxims a Daniel, el dolor que sentia el jove era equivalent a un fort dolor de queixal durant diversos dies.

En aquest sentit, el pare de Daniel, Frederick Derricutt, va explicar a la policia que el seu fill estava «angoixat» per culpa del 'tinnitus': «El mantenia despert tota la nit. Estava deprimit per això. Ell no era dels que causen un escàndol, així que s'ho va guardar per a si mateix».

No obstat això, i després de diversos dies patint en silenci, Daniel es va treure la vida penjant-se, tot i que ni la seua família ni la policia creuen que en la seua vida hi haguera senyals que pogueren indicar aquest final. «No tenia problemes de salut mental, no consumia drogues ni fumava, mai va expressar pensaments d'autolesió o suïcidi», expliquen.

Malgrat tot, el forense que es va encarregar de la seua autòpsia considera que Daniel «va planificar» la seua mort encara que no hi haguera evidències que s'estiguera perjudicant a si mateix: «Tenia la intenció de treure's la vida». Tanmateix, va afegir que «és un cas devastador i tràgic», al mateix temps que ha volgut expressar les seues condolences als familiars i amics de la víctima.

Santiago Segura i Carme Chaparro també pateixen 'tinnitus'

Encara que el 'tinnitus' no és una malaltia àmpliament coneguda, a Espanya s'ha donat a conèixer gràcies a que algunes personalitats famoses han confessat que la pateixen. Un dels més coneguts és l'actor i director de cinema Santiago Segura, qui va admetre que en patia a la seva orella esquerra.

«Si no ho dic jo, ningú sap que ho tinc. Més que una dolència és una afecció, perquè t'afecta a la vida. Per desgràcia, en un 98% dels casos és crònic», va assegurar al seu moment, i va explicar també que és «un so constant, durant les vint-i-quatre hores del dia, una espècie d'infern».

La presentadora Carme Chaparro també va confessar patir una malaltia anomenada síndrome o vertigen de Ménière, una malaltia que afecta a cau d'orella intern i que en moltes ocasions també està associada al 'tinnitus'. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ÚLTIMA HORA: Mor un home després de caure del cim del Penyal d'Ifac" "URGENT: Mor un corredor a un Trail a la Comunitat Valenciana"