Julio Iglesias, amb problemes de mobilitat, podria dir adéu a la seua carrera

L'artista no ha justificat en cap moment la seua llarga absència dels escenaris
Imatge d'arxiu de Julio Iglesias | València Diari

 

Julio Iglesias fa mesos que no oferix cap acte públic i està allunyat dels escenaris, motiu pel qual els seus seguidors han començat a posar-se neguitosos pels possibles problemes de salut que podrien estar provocant la inactivitat artística del cantant.

Per aquest motiu, 'Hechos reales' ha volgut posar fi a qualsevol dubte i polèmica rellevant finalment la situació real del músic. El programa que presenta Jordi González ha estat transparent i ha acabat amb tots els rumors que s'havien expandit les últimes setmanes.

Concretament, han estat les contrastades periodistes Paloma García-Pelayo, Beatriz Cortázar, Paloma Barrientos i Pilar Eyre les encarregades de descobrir i explicar quina és la situació actual de Julio Iglesias i els motius pels quals no està oferint concerts.

Julio Iglesias té problemes de mobilitat

Paloma García-Pelayo va ser la primera a atrevir-se a parlar de la situació del cantant. La col·laboradora de l'espai de Telecinco va informar que Julio Iglesias «té un problema de mobilitat», pel qual s'està sotmetent a un estricte tractament, que podria ajudar-lo en la recuperació.

No obstant això, va recordar que «té 75 anys i aquests problemes s'han anat agreujant amb el pas del temps». Com a conseqüència, l'artista «no camina amb facilitat, necessita, a vegades, suport i inclòs es mou amb un carro de golf». Tot això fa que Iglesias «tinga obsessió i pànic per perdre la mobilitat».

Un vegada acabada l'aportació, ha estat Paloma Barrientos l'encarregada d'afegir certs aspectes essencials, per entendre l'estat de salut de Julio Iglesias. «Porta sempre una caixeta amb pastilles i el telèfon directe del doctor», ja que els dolors d'esquena que patix «són dolorosíssims».

Julio Iglesias, allunyat dels escenaris | Cedida

 

La por a fracassar

Tot i que els problemes físics semblen suficients per explicar la llarga absència de Julio Iglesia sobre els escenaris, Pilar Eyre va ser l'encarregada d'aportar una altra dada que podria explicar la manera d'actuar del cantant. «Té por al fracàs», va assegurar.

La periodista va reconèixer que «no sé si està malalt», però va assegurar que un gran motiu pel qual no ha reprès la seua carrera musical és perquè «tem no omplir els seus concerts». «Julio no suporta vore butaques buides», preferint així no retornar als escenaris per tal d'evitar eixir-ne decebut.

Amb tota la informació oferta, va ser Beatriz Cortázar l'encarregada de tancar la tertúlia, valorant de manera àmplia la realitat de l'artista. «Julio Iglesias no s'agrada, té dolors i no té la vida que voldria tenir», motiu pel qual l'artista ha decidit deixar de ser vist de manera pública.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desmantellat un dipòsit d'armes i munició a Gandia" "ALERTA: L'adaptació a la nova TDT podria costar fins a 600 euros"