L'augment del preu del lloguer a València impossibilita que molts joves es puguen independitzar

L'escassa oferta de pisos en lloguer ha provocat que el cost haja augment entre un 10% i 15% en l'últim any

El Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de València ha detectat un important augment del preu de les vivendes que es lloguen en la província de València, especialment en la capital i la zona de la costa. Este increment es deu a l'escassa oferta de pisos per a llogar, molt inferior a la demanda existent, amb la qual cosa el cost s'ha incrementat entre el 10 i 15% en l'últim any.

Esta situació afecta especialment parelles joves, persones que busquen independitzar-se o a les famílies que perderen la seua vivenda amb la crisi i sols poden optar al lloguer. Per tant, la situació és especialment preocupant en la ciutat de València en zones com Ciutat Vella, Campanar o Patacona on no hi ha quasi pisos disponibles per a llogar mentre els que es troben al mercat tenen uns preus molt elevats.

Possibles solucions

Davant esta situació, els Agents de la Propietat Immobiliària proposen com a possibles solucions que les administracions posen en marxa incentius fiscals al lloguer de vivendes particulars i que posen en marxa vivendes públiques a un preu assequible.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Duríssim atac a María Patiño que revela un vergonyós secret" "Així publiciten els propietaris del pis on viva l'assassí del crim de Russafa"