Mila Ximénez comença un nou tractament contra el càncer

La periodista ha rebut notícies esperançadores després de realitzar-li unes proves mèdiques durant el seu últim ingrés hospitalari

Mila Ximénez prossegueix la seua lluita contra el càncer. La col·laboradora de 'Sálvame' va rebre l'alta hospitalària després de romandre diversos dies ingressada i continua la seua recuperació a casa envoltada dels seus éssers estimats, la seua germana Concha Ximénez, i la seua filla Alba Santana, que ha viatjat des d'Amsterdam on viu per a estar al costat de la seua mare.

Després de la seua estada a l'hospital, la periodista va marxar a la seua casa amb notícies esperançadores, tal com publica la revista Lecturas en la qual Mila col·labora, i ja ha començat un nou tractament contra el càncer.

Durant la seua estada hospitalària li van realitzar diverses proves mèdiques i han sigut decisives per a continuar la seua lluita contra el càncer de pulmó amb metàstasi, el diagnòstic de la qual va rebre el mes de juny passat. Mila tornava a 'Sálvame' a principis del març passat, després d'un mes apartada de la xicoteta pantalla.

Segons va saber la revista Hola, a través del seu entorn més pròxim, la seua absència en televisió es va deure a la feblesa que li havia ocasionat un "cicle molt fort" del seu tractament de quimioteràpia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Presó per retindre i abusar d'una menor en Nit de cap d'any a Borriana" "Troben en una séquia el cos sense vida d'una dona desapareguda a Paiporta"