Una persona de Sagunt guanya 3.706.041 euros al sorteig de la Bonoloto

Només eixa persona ha aconseguit encertar totes les xifres
 

Un dels premis més grossos que es recorden a València ha caigut en les últimes hores a Sagunt, la capital del Camp de Morvedre. Ha sigut en el sorteig de la Bonoloto d'este dimecres 23 de maig, on un veí o veïna s'ha emportat quasi 4 milions d'euros.

En concret, han sigut 3.706.041,33 euros, corresponents al premi de Primera Categoria (6 encerts) del sorteig de la Bonoloto d'anit. Cap persona més de les que ha participat arreu d'Espanya ha aconseguit tants encerts, per tant, el pot d'este sorteig serà integre per al valencià o valenciana.

La combinació guanyadora ha sigut la següent: 13 - 15 - 25 - 30 - 33 - 35; el complementari és el 43 i el reintegrament, el 2.

Sort repartida a Sagunt

L'afortunat o afortunada que s'ha emportat el milionari premi va validar el seu bitllet en l'Administració de Loteries nº3 de Sagunt, situada en la plaça Antiga Moreria, 1. 

De Segona Categoria (5 encerts + Complementari) existeixen 7 bitllets encertants, segons ha informat també Loterías y Apuestas del Estado.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Nova prova per 'El Chicle' en el judici del cas Diana Quer" "URGENT: Mor una jove atropellada per un tren a Agullent"